Επιθυμούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα παιδιά

Σχετικά με Εμάς

Η Ομάδα μας

Ευγενία Ανδριοπούλου

Η Ευγενία είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ Πατρών (2002-2007). Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών (ΣΕΛΛΕ). Έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο Εφαρμοσμένης Ανάλυσης της Συμπεριφοράς (ΑΒΑ) και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη πρώιμη αναπτυξιακή παρέμβαση παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές ως Λογοθεραπεύτρια. Έχει παρακολουθήσει μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων σχετικά με την ειδική αγωγή (Pecs, Makaton, Teach,The Ziggurat Model, Δυσφαγία, Μέθοδος Voicecraft, Μέθοδος Δώρας Μαυρομάτη κ.α.). Έχει εκπαιδευτεί στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα και πραγματοποιεί ομάδες παιδιών βασισμένες σε αυτό. Γνωρίζει σε βασικό επίπεδο την νοηματική γλώσσα. Έχει συντάξει άρθρα που σχετίζονται με την Λογοθεραπεία και έχει παραστεί ως ομιλήτρια σε ημερίδες σχετικά με την ειδική αγωγή. ​

Δωροθέα Μπαρκά

Η Δωροθέα Μπαρκά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Εργοθεραπεία στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έχει ειδικευτεί στις θεραπευτικές μεθόδους της Αισθη-τηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration). Εργάζεται ως εργοθεραπεύτρια από το 2009 κυρίως με παιδιά με αναπτυξιακά και νευρολογικά προβλήματα. Ανήκει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παράλληλης Στήριξης από το 2017.

Ο χώρος έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε το παιδί να αισθάνεται οικεία και όμορφα καθώς εκτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα.

Έχει ζωντανά και όμορφα χρώματα.  

Στον χώρο υπάρχει αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration / S.I.) πλήρως εξοπλισμένη για την υλοποίηση των θεραπευτικών προγραμμάτων με βάση το πρωτόκολλο της Αισθητηριακής  Ολοκλήρωσης.

Προσαρμόσαμε όλα τα υλικά και τους χώρους μας ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Close Menu